7 Nisan 2008 Pazartesi

Genişletilmiş İl Kadın Kolları Toplantısı 05 Nisan 2008 tarihinde yapıldı




Genişletilmiş İl Kadın Kolları Toplantısı 05.04.2008 Cumartesi günü saat 13.00’de CHP İl Kadın Kolu Başkanı Gülşen Koşanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Aliağa, Menemen, Çiğli, Karşıyaka, Kemalpaşa, Bornova, Konak, Buca, Gaziemir, Balçova, Narlıdere, Seferihisar, Urla, Tire İlçe Kadın kolları ile Ürkmez beldesi Kadın kolları üyelerinin katılımı ile başladı.

İl Kadın Kolu Başkanı Gülşen Koşanoğlu EXPO 2015 ile ilgili yapılan çalışmaları ve sonucu değerlendirdi. Başta Büyükşehir belediye Başkanlığı olmak üzere sivil toplum örgütlerinin, odaların büyük bir özveri ile İzmir’in en iyi şekilde tanıtılması için çalıştıklarını ve CHP Genel Başkanı Sayın Deniz Baykal’ın Paris’te yaptığı etkili konuşmanın neticesinde İzmir için oy kullanan ülke delege sayısının arttığını, delegelerle iletişimde AKP hükümetinin yetersiz kaldığını ifade etti. Sonuç olarak Milano şehrinin kazandığını söyledi.

İl Kadın Kolu Sekreteri Zeynep Yapıcı da ilçe kadın kollarının gönderdikleri çalışma programı ve faaliyet raporları ile ilgili noksan yapılan işlemler hakkında bilgi verdikten sonra İlçe Kadın Kolları başkanlarını tek tek kürsüye davet etti. Başkanlar, aylık çalışmaları hakkında bilgi verdiler ve sıkıntılarını anlattılar. Fikir alışverişinde bulundular.

Toplantı saat 16.30 da tamamlandı.

Hiç yorum yok: