14 Ocak 2008 Pazartesi

CHP İzmir Kadın Kolları Başkanı Gülşen Koşanoğlu Menemen’deydi - Menemen'in Sesi - 12 Temmuz 2007


CHP İzmir Kadın Kolları Başkanı Gülşen Koşanoğlu ve Yönetim Kurulu, geçtiğimiz salı günü CHP Menemen İlçe Teşkilatını ziyaret etti.
Ziyaret esnasında Menemen CHP İlçe Başkanı Kadir Yıldırım ve Yönetim Kurulu, ilçemiz CHP Kadın Kolları Başkanı Mesude Kılıç’la birlikte Yönetim Kurulu’da hazır bulundu.
Koşanoğlu kendilerine bağlı 28 ilçeyi belli aralıklarla ziyaret ettiklerini fakat parti olarak zayıf oldukları taşra, belde ve köy ziyaretlerine daha bir önem verdiklerini söyledi.
CHP İzmir Kadın Kolları Başkanı Gülşen Koşanoğlu sözlerine şöyle devam etti: Nerelerde CHP olarak zayıf isek, oraların ziyaret sayısını arttırıyoruz. Bu Menemen’e beşinci veya altıncı ziyaretimizdir. Bugün Menemen’in ardından Emirâlem Beldesini, oraya bağlı Kır Mahalle’yi, Hasanlar ve Çukurköy’ü ziyaret edeceğiz. Emirâlem Beldesini daha önceden de ziyaret etmiştik. Fakat partimizin oradaki durumunu beğenmedik. Daha uzun soluklu bir çalışma gerektiğini düşündük. Bunun üzerine bir süre önce Emirâlem’de bir seçim bürosu açtık. Bugünde tekrar Emirâlem’i ziyaret edip, durumu yerinde göreceğiz.”

Hiç yorum yok: