25 Mart 2008 Salı

18 Mart 2008 günü Tire İlçe Kadın kolları ziyaret edildi, “iknada yaratıcılık eğitimi” verildi. Pazar ve esnaf çalışması gerçekleştirildi.

CHP İzmir il kadın kolları düzenli olarak sürdürdüğü parti içi eğitim çalışmalarını bu kez Tire ilçe kadın kollarına yöneltti. CHP İl kadın kolları başkanı Gülşen KOŞANOĞLU ilçede toplanan kadın kolları ve parti üyelerine beden dili, ses tonu, esneklik, iletişim, iknada yaratıcılık ile ilgili uygulamalı olarak eğitim verdi. Cumhuriyet Halk Partili olmanın büyük bir sorumluluk gerektirdiğini gittiğimiz her yerde partimize yakışır davranışlar içinde olmamızı seçmene doğru mesaj ve güven verilmesi gerektiğini anlattı. Katılımcılar bu eğitime yoğun bir ilgi gösterdi. Katılımcılar arasında esnaf ve öğretmen grupları vardı. Eğitimden sonra il kadın kolları başkanı Gülşen KOŞANOĞLU başkanlığında kadınlardan oluşan heyet Tire ilçenin pazar yerinde bir çalışma yaptılar. Esnaf ve vatandaş ile tek tek görüşme sağlanmış, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Halk gazetesi vatandaşlara dağıtılmış, gazeteler yoğun ilgi ile ellerimizden alınmıştır. Tire’li vatandaşlarımız, seçim öncesi AKP tarafından verilen hiçbir sözün yerine getirilmediğini aksine her şeylerinin alt üst olduğunu, hayat pahalılığının iyice attığını, yaşanılan ekonomik sıkıntının nedeninin AKP iktidarı olduğunu, emeğin AKP döneminde iyice ayaklar altına alındığını, ekonomik krizin ve zam furyasının devam etmesi halinde esnafın dibe vuracağını, işlerinin çok kötüye gideceğini söylemişlerdir .

1 yorum:

Adsız dedi ki...

CHP Kadın Kollarının çalışmalarını büyük bir dikkatle takip etmekteyiz. Atatürkçü, cumhuriyetçi, aydın demokrat kesimlerin baskı altında olduğu şu günlerde, CHPli kadınların özellikle taşra ilçelerde yaptıkları çalışmalar bize umut vermektedir. Bu çalışmaların yaygınlaştırılarak, halkla bire bir görüşerek devam etmesini ve partinin diğer organlarının da İzmir İl Kadın Kollarını örnek almasını diler, saygılarımı sunarım.