28 Şubat 2008 Perşembe

CHP'Lİ KADINLAR YORULMAK BİLMİYOR





CHP İzmir il kadın kolları İzmir'de gidilmedik köy bırakmamaya kararlı. İl kadın kolları beraberlerinde ilçe başkanı Güler Boler ve ilçe kadın kollarıyla birlikte bu defa Seferihisar'ın Ulamış köyündeydi. Kadınlar gittikleri heryerde olduğu gibi burada da büyük bir ilgi ve heyecanla karşılandı.Diğer köylerde olduğu gibi kapı kapı dolaşılarak ziyaret edilen köy halkıyla aynı zamanda köy kahvesinde de biraraya gelindi. Bir köy evinde yapılan toplantıya katılımın fazla olması sebebiyle toplantı köy meydanında yapıldı. Yapılan toplantıda önce vatandaşlara CHP'nin yayın organı olan Halk gazetesi dağıtılırken vatandaşların şikayetleri de dinlendi. Vatandaşların en büyük şikayet konusuysa yine AKP iktidarı oldu. Köylüler "seçim zamanı hergün burdaydılar seçimden sonra ne uğrayan var ne de halimizi soran,biz onlara bizi bu hallere düşürüp köylüyü ekmeğe muhtaç hale getirsinler diye oy vermedik, ama bu ilk seçimde yaptıklarının hesabını soracağız" şeklinde konuşurken,il kadın kolları başkanı Gülşen Koşanoğlu ise yaptığı konuşmada "zaten sizin söylediklerinizden sonra bizim bir şey söylememize gerek kalmadı,günlerdir türban için,tüm karanlık güçlerle birlikte mücadele veren bugünkü iktidarın kafasına çoktan türban geçmiş hatta peçe bile takmış olacaklar ki ne ülkeyi sürükledikleri yeri nede köylünün halini görecek durumda değiller" şeklinde konuştu.

CHP heyetinin köyün sağlık gibi acil ihtiyaç konularını bir dosya yaparak ilgililere ileteceğini ve CHP'nin sadece seçim zamanı değil yılın 365 günü halkının yanında olduğunu dile getirmesi köylülerin çoşkulu alkışlarıyla karşılandı.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Sevgiliğ Bayanlar,
Mustafa Kemal döneminde de olduğu gibi bu milletin evlatlarını aydınlık günlere ulaştıracak olan, yine analarımız, bacılarımız, kadınlarımzdır. Bu gerçeği bizlere bir kez daha hazırlatan siz İzmir CHP kadın kollarının tüm emekçilerine sonsuz saygılarımı sunar, çalışmalarınızda başarılar dilerim.