2 Şubat 2008 Cumartesi

Genişletilmiş İl Kadın Kolları Toplantımız Yapıldı

Genişletilmiş İl Kadın Kolları toplantımız 02.02.2008 tarihinde CHP İzmir İl binasında saat 13.00'te yapıldı. 20 İlçe Kadın Kolu başkan ve üyelerinin katıldığı (yaklaşık 70 bayan) toplantıda, İl Kadın Kolları Başkanı Gülşen Koşanoğlu gündemdeki türban ve laiklik ile ilgili konuşma yaptı. Aynı gün saat 14.00’te sivil toplum örgütlerinin düzenlediği etkinliğe katılım sağlanacağından toplantı tek gündemle kapatıldı.

İl Kadın Kolu Başkanı Gülşen Koşanoğlu ve İlçe Kadın Kolu başkan ve üyeleri yürüyerek, topluca etkinliğin yapıldığı İzmir Cumhuriyet Meydanı’na gittiler. Yaklaşık 2000 kişinin katıldığı, laiklik ve türban ile ilgili etkinliğe katılım sağladılar.





2 yorum:

Adsız dedi ki...

İzmir il kadın kolunda çalışan herkese çalışmalarından ve laiklikle ilgili göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı teşekkür ederiz.
Yılşen GÖNEN

Adsız dedi ki...

Sevgili İZMİR CHP kadın kolları çalışanları, tüm çalışmalarınızı basından ve medyadan izlemekteyim. Laiklik adına yapılan her adımda kalbim sizinle... Yüce Atatürk!ümüzün bıraktığı kutsal mirasımıza sahip çıkacağız!