16 Kasım 2008 Pazar

CHP'li Kadınlar Birgi'de Halkla Buluştu...









Birgi'de Halktan AKP İsyanı

CHP İzmir İl Kadın Kolları iki senedir aralıksız olarak sürdürdüğü belde ve köy ziyaretlerinde bu defa Ödemiş'in Birgi beldesindeydi. CHP Ödemiş kadın kollarıyla birlikte belde de yürütüğü çalışmalarda, belde halkının sıcak ilgisiyle karşılanan CHP'li kadınlar, Birgi'de hem sokaklarda vatandaşlarla hem de esnafla biraraya geldi. Birgi'de yaşayan vatandaşlar özellikle geçim kaynakları olan büyükbaş hayvancılığın AKP iktidarı tarafından neredeyse bitirilme noktasına getirildiğini, alternatif bir geçim kaynakları olmadığı içinde, her geçen gün daha da yoksullaştıklarını belirttiler.

CHP kadın kolları üyeleri ziyaret sırasında Birgi'de bulunan esnafları da tek tek ziyaret ederek sorunlarını dinlerken, esnafın ortak şikayetiyse, zaten zor ekonomik şartlarla mücadele ederken bağıra bağıra gelen krizi AKP'nin görmezden gelmesi sebebiyle artık iflasın eşiğine gelmeleriydi.

Ziyaretin sonunda bir açıklama yapan CHP il kadın kolları başkanı Gülşen Koşanoğlu, Birgi'de yaşanan sıkıntıların tüm Türkiye'de yaşanan sıkıntılar olduğunu ve bunun tek sorumlusunun AKP iktidarı olduğunu belirterek "Tüm bu sıkıntıları bizlere yaşatanlardan hesap sorma vakti yaklaşıyor, CHP olarak her geçen gün halkımızın desteği ve ilgisiyle daha da güçleniyoruz. Önümüzdeki ilk fırsat yerel seçimler, öncelikle bu seçimlerde halkımızla birlikte AKP'ye unutamayacağı bir ders verip, halkın iradesinin üstünde olmadıklarını onlara göstereceğiz" dedi.
Koşanoğlu Kadın Kollarının ziyaretlerinin aralıksız olarak devam edeceğini ve kendilerine gelen her türlü yardım isteğini de ellerinden geldiğince karşılayacaklarını söyledi.

Hiç yorum yok: