26 Kasım 2008 Çarşamba

CHP’li Kadınlar Tire’de Vatandaşın Dertlerine Ortak Oldu…








CHP’li Kadınlar Tire’de Vatandaşın Dertlerine Ortak Oldu…

Krizi Görmezden Gelen AKP’yi Vatandaş da Sandıkta Görmezden Gelecek


CHP İzmir il kadın kolları, İzmir’in her köşesindeki vatandaşlarla bir araya gelmeye ve sorunlarını dinlemeye son olarak Tire’ye yaptığı ziyaretle devam etti.
Ziyarete Tire ilçe kadın kolları üyeleri ve Meclis üyesi Rukiye Acar da katılırken, öncelikle ilçeye bağlı Gökçen beldesinde vatandaşlarla bir araya gelen CHP’li kadınlar, Beldenin CHP’li belediye başkanı Mustafa Önem’le de bir araya geldi. CHP’li kadınlar Gökçen’de esnafla dükkanlarda, işsizlikten yakınan gençlerle de kahvehanelerde bir araya geldi. Beldenin kadınlarını da evleri tek tek dolaşarak ziyaret eden kadın kolları üyelerine vatandaş AKP’yi şikayet ederken özellikle esnaf, ekonomik krizi görmezden gelmeye çalışan AKP iktidarını da kendilerinin sandıkta görmezden geleceklerini belirterek hallerinin içler acısı olduğunu ve her geçen gün yeni bir işyerinin kapanmaya başladığı beldede, yakında sadece kahvelerin açık kalacağını onlarında işsiz vatandaşlarla dolup taştığını belirtiler.
Gökçen’de kahvelerde oturan vatandaşlarla ve Tire pazarında pazar esnafıyla konuşan CHP’li kadınlar hemen herkesten benzer şikayetler alırken, vatandaşlar AKP iktidarının gelmesiyle birlikte hem tarımın hem hayvancılığın beldede bitme noktasına geldiğini, tarlalarını ve hayvanlarını satarak borçlarını ödemeye çalıştıklarını, şimdi de işsiz kaldıklarını belirterek, CHP’li kadınlara bunun hesabının AKP’den sorulması için seçimlerde CHP’ye tam destek vereceklerini, CHP’nin de yerel seçimlerden sonra genel seçimlerde iktidara gelir gelmez vatandaş adına hesap sormasını istediklerini söylediler.

Tire ve Gökçen ziyaretlerinin ardından bir açıklama yapan CHP il kadın kolları başkanı Gülşen Koşanoğlu, vatandaşın haklı isyanına ortak olmak ve onlardan AKP’ye birlikte hesap sormak için destek istemeye geldiğimiz Tire’de, halkın tam desteğini almanın mutluğunu ayni zamanda halkımızın içinde bulunduğu durumun üzüntüsünü yaşıyoruz derken “işte AKP iktidarının Gencimizi,esnafımızı,çiftçimizi getirdiği durumun özeti bu,işsizlik ve kandırılmışlık duygusu. Ama CHP olarak vatandaşlarımızda birlikte tüm bunların bedelini yerel seçimlerde AKP’yi bir daha çıkamayacak şekilde sandığa gömerek ödeteceğiz”dedi.

Koşanoğlu,“CHP ziyaretlerinin durmaksızın devam edeceğini; artık vatandaşların içlerini dökmek ve desteklerini göstermek için kendilerini davet ettiği ve kendilerini çağıran tüm vatandaşların ayaklarına gitmeye devam edeceklerini de” söyledi.

Hiç yorum yok: