16 Ekim 2008 Perşembe

CHP'Lİ KADINLAR İDDİALI - YENİGÜN - 16 EKİM 2008




İl başkanlığı binasında ilçe kadın kolları yöneticileriyle bir araya gelen Koşanoğlu, çalışmalara hız verilmesini istedi

CHP İzmir İl Kadın Kolları’nın düzenlediği genişletilmiş il divan toplantısında konuşan İl Kadın Kolları Başkanı Gülşen Koşanoğlu, “AKP’ye İzmir’de geçit vermeyeceğiz” dedi. Her ilçede sandık başında görevlendirilecek isimlerin biran önce belirlenmesini isteyen Koşanoğlu, “Bu seçim Türkiye’nin geleceğini şekillendiren bir seçim olacaktır. Biz Cumhuriyet Halk Partili kadınlar olarak sandığımıza sahip çıkacağız. Bunun için her ilçede mahalle örgütlenmelerimizi tamamladık. Bu seçimde sandık başlarını boş bırakmayacağız” diye konuştu.

CHP olarak İzmir’de 30 ilçenin tamamında zafer kazanacaklarını dile getiren Koşanoğlu, kadın kolları olarak bu doğrultuda çalışmalara hız verdiklerini söyledi. İl kadın kolları olarak ilçelerle koordineli bir çalışma yürüttüklerini de belirten Koşanoğlu, siyasette kadının büyük önemi olduğunu belirterek şöyle konuştu; “Bu yerel seçimlerde biz kadınlara çok daha iş düşüyor. Bu yüzden bu seçimlerde de kadın adaylara daha fazla yer verilmesini istiyoruz. Partimizin de bunu dikkate alacağına inanıyorum.”

Hiç yorum yok: