24 Mayıs 2008 Cumartesi

CHP Köylerden Aldığı Destekle Daha da Güçleniyor..



CHP İzmir İl Kadın Kolları İzmir'de gidilmedik köy bırakmamaya kararlı. Kadın kollarının yaklaşık iki senedir devam eden köy ziyaretlerinin yeni adresi Menemen'in Emiralem beldesine bağlı Çukur ve Belen köyleriydi. Ziyaret öncesi Menemen CHP Kadın kolu üyeleriyle buluşan il kadın kolları üyeleri önce Emiralem beldesinde ardında da köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Tüm ziyaretler oldukça sıcak bir ortamda geçerken ziyaretlerin uğrak yeri diğer köy ziyaretlerinde olduğu gibi köy kahveleri oldu. CHP'li kadınlar köyün kadınlarını ise evlerinde ziyaret etti.

Yapılan sohbetlerde ortak şikayet konusu tarımın ve çiftçiliğin bugünkü iktidar tarafından bitirilmesiydi. Öyle ki köylüler bundan yıllar önce bir hasat zamanında sattıkları ürünle yeni tarlalar aldıklarını bugünse, masraf olmasın diye pazarlara gitmek yerine mallarını gerçek değerinin çok altında tüccarlara satmak zorunda kaldıklarını; bunun için de her yıl daha çok zarar ettiklerini belirtirken, sabırla ilk seçimleri beklediklerini ve köylüye bu eziyeti çektirenlere cevabı sandıka vereceklerini söylediler. CHP İzmir kadın kolları başkanı Gülşen Koşanoğlu da yaptığı konuşmada "CHP olarak milletin efendisinin yani köylülerimizin ayağına gidiyor ve bizden isteklerini dinliyoruz. Her ziyaretimizde onlardan aldığımız moral ve destekle daha da güçleniyor, ülkemizi bu durumlara düşüren Akp iktidarından hesap soracağımız gün için daha çok çalışıyoruz" dedi. Ziyaret edilen köylerde CHP'nin yayın organı olan HALK gazetesi yoğun ilgi gördü ve tümü köylülere dağıtıldı.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Cumhuriyet Halk Partisi, altınla, kömürle, erzakla satın alınmak istenen türk halkını ancak birebir iletişimle karanlıklardan çekip alabilir. Bu özveri ile çalışan başta Sn. Gülşen KOŞANOĞLU olmak üzere tüm kadınlarımızı kutlarım hepinize saygılarımı sunarım. İyiki varsınız, iyiki CHP var..