23 Mayıs 2009 Cumartesi

CHP'li Kadınlardan Teşekkür Ziyaretleri - Yeni Asır - 22 Mayıs 2009

Yerel seçimlerde 30 ilçeden 28'inde belediye başkanlığını kazanan CHP''nin İzmir Kadın Kolları yöneticileri, ilçe ve beldelere teşekkür ziyaretleri düzenliyor. Önceki gün de Menemen ve ilçeye bağlı Kesikköy'de vatandaşlarla bir araya gelen partili kadınlar, 29 Mart'ta CHP'ye verilen destekten dolayı seçmenlere teşekkür etti.
Grup adına bir konuşma yapan CHP Kadın Kolları Başkanı Gülşen Koşanoğlu, 4 yıllık görev döneminde 'İzmir'de çalınmadık kapı bırakmama' sloganıyla çalıştıklarını söyledi.
Koşanoğlu şöyle konuştu: "Halkımıza AK Parti iktidarı tarafından yapılan zulmün hesabını soracağımızı anlatıyor, vatandaşlarımızdan alacağımız destekle, önce yerel seçimlerde sonra da genel seçimlerde AK Parti zihniyetini sandığa gömeceğimize söz veriyorduk. Şimdi yerel seçimlerde bu sözü tutmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gördük ki, tüm Türkiye'de kaybettikleri oylardan ve İzmir'den aldıkları büyük dersten sonra neye uğradıklarını şaşırdılar ve hükümette revizyona gittiler. Ama biz revizyon değil, halkı emir kulu gören, kandıran, ezen, yalan söyleyen, yasa bilmez, kural tanımaz bu zihniyetinin toptan gitmesini ve halkla birlikte ülkeyi yönetecek CHP iktidarını istiyoruz."

Hiç yorum yok: