2 Aralık 2008 Salı

Zeytinovalıların İsyanına CHP’li Kadınlar Kulak Verdi. “35 Yıllık Belediye Köy Oluyor”






















Cumhuriyet Halk Partisi il kadın kolları başkanlığı,uzun süredir devam ettiği belde ziyaretleri çalışmaları kapsamında, Bayındır’a bağlı Zeytinova beldesinde vatandaşla bir araya geldi. Ziyarette Zeytinova’nın CHP’li belediye başkanı Ali Doğu ve belde halkıyla görüştükten sonra bir açıklama yapan CHP İzmir kadın kolları başkanı Gülşen Koşanoğlu, Zeytinova ziyaretlerinde gördükleri ekonomik anlamda bitik, AKP’li bir gelecekten umutsuz manzaranın, tek sorumlusunun yine AKP olduğunu belirterek “Belde halkı zaten günümüz iktidarının vurduğu darbelerle ayakta zor dururken,bir de ellerinden 35 yıldır duran belediyelikleri alınınca iyice yıkılmış durumda. Bizlerin boynuna sarılarak ağlayan kendilerini AKP iktidarından kurtarmamızı isteyen vatandaşlarımızı görünce duygulanmamak mümkün değil. Bir zamanların üreticileri, çiftçileri, esnafları bugün belde’de yoklukla karşı karşıya kalmış durumda. CHP kadın kolları olarak, belediyeliklerine yeniden kavuşmaları için sonuna kadar Zeytinova’lıların yanındayız” şeklinde konuştu.

CHP’li kadınlar beraberlerinde getirdikleri CHP’nin yayın organı olan Halk gazetesini de vatandaşlarına dağıttı.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Cumhuriyet Halk Partisinin çalışkan kadınları; yaptıklarınıza baktıkça keşke sadece izmir kadın kollarını değil, tüm ülkeyi yönetseniz diyorum. Hepinizin emeğine sağlık. Sonsuz saygılarımı sunarım.

Necla Temiz dedi ki...

Sevgili Cumhuriyet Halk Partili Bayanlar

Bu siteden uzun bir süredir ilgiyle takip ettiğim çalışmalarınız, 29 mart gecesi karşılığını aldı. Ülkemiz ve İzmirimiz adına verdiğiniz emekler için sizlere çok teşekkür ederim. Bu azminizle CHPyi ülkemizde de iktidar yapacağınıza inanıyor, sizlere sevgi ve saygılarımı sunuyorum