25 Şubat 2010 Perşembe

Buca'da Öğrenciye ve Yönetime Destek - Yenigün - 25 Şubat 2010

Cumhuriyet Halk Partisi İl Kadın Kolu Başkanı Gülşen Koşanoğlu ile Eğitim Komisyonu Üyeleri, Buca Dirayet Süren İlköğretim Okulu Müdürü Ali Rıza Doğruyol ile Okul Aile Birliği yöneticilerini ziyaret etti, yoksul öğrenciler için kırtasiye malzemesi yardımı yaptı. Buca Belediye Başkan Yardımcısı Hüsnü Kaya’nın da katıldığı ziyarette, Okul Müdürü Ali Rıza Doğruyol, bin 200 öğrenci ve 50 öğretmen ile eğitimi sürdürdüklerini belirtti.

Sorunlar aşılmaya çalışılacak

Doğruyol, birçok okuldaki gibi özellikle elektrik, su ödentileri, SSK ödentileri gibi sorunları kendilerinin de yaşadığını belirtirken, bu sorunları velilerin de desteğiyle aşmaya çalıştıklarını kaydetti. Buca Belediye Başkan Yardımcısı Hüsnü Kaya ise Dirayet Süren İlköğretim Okulu’ndaki bazı sorunların giderilmesi için yardımcı olacaklarını ancak bu işleri eğitim yılının bitimiyle yapabileceklerini kaydetti.

24 Şubat 2010 Çarşamba

OKUL ZİYARETİMİZ





İl Kadın Kolları Başkanı Gülşen Koşanoğlu, İl Kadın Kolları'na bağlı Eğitim Komisyonu üyeleri ve Buca Belediye Başkan Yardımcısı Hüsnü Kaya'nın katılımıyla Dirayet Siren İlköğretim Okulu ziyaret edildi. Buca Belediyesi'nin öğrencilere dağıtılmak üzere hazırladığı kırtasiye malzemeleri okul müdürüne teslim edildi. Okul müdürü okulları ile ilgili sorunları iletti.

20 Şubat 2010 Cumartesi

MENDERES VE BAYINDIR ZİYARETLERİMİZ






10 Şubat 2010 günü Menderes ve Bayındır ilçelerini ziyaret eden İl Kadın kolları, ilçe başkanlarının da katılımı ile kadınlarla bir araya geldi.

GENİŞLETİLMİŞ TOPLANTIMIZ




6 Şubat 2010 Cumartesi günü CHP Genişletilmiş İl Kadın Kolları Toplantısı yoğun bir katılımla CHP İl Başkanlığı'nda gerçekleştirildi. İlçe kadın kolu başkanlarının ve üyelerin katıldığı toplantıya CHP İl Kadın Kolları Başkanı Gülşen Koşanoğlu başkanlık etti. Koşanoğlu toplantı kapsamında kadınlara “İknada Yaratıcılık ve Diksiyon” eğitimi de verdi.

KARŞIYAKA İLÇE BAŞKANLIĞI ZİYARETİ




27 Ocak 2010 tarihinde CHP İl Kadın Kolları tarafından Karşıyaka İlçe Başkanlığı ziyaret edildi. Önce ilçe kadın kollarıyla bir araya gelen İl Kadın Kolları Başkanımız Gülşen Koşanoğlu ve yönetimi, daha sonra yapılan ilçe kongresinde ilçe başkanı seçilen Ertam Özen’i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.