14 Aralık 2009 Pazartesi

3-10 KASIM DÜNYA ÖZÜRLÜLER HAFTASI ETKİNLİKLERİ






3-10 Aralık Dünya Özürlüler Haftası nedeni ile Gaziemir ilçesindeki Dünya Özürlüler Derneği ve Aktepe’deki Özürlüler Derneği, CHP İl Kadın Kolları tarafından ziyaret edildi. Ziyaret sırasında özürlü vatandaşlarımızla sohbet edilip, dernek faaliyetleri kapsamında yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi alındı.

GENİŞLETİLMİŞ TOPLANTIMIZ










4 Aralık Cuma günü, CHP İl Kadın Kolları, Gülşen KOŞANOĞLU başkanlığında toplanarak genişletilmiş toplantısını yapmıştır. Tüm ilçe teşkilatlarından geniş katılımın sağlandığı toplantıda, Türk kadınına Mustafa Kemal tarafından seçme ve seçilme hakkının verildiği tarih olan 5 Aralık tarihi de kutlandı. CHP'li kadınlar 5 Aralık'ta, Cumhuriyet anıtına çelenk bırakarak Ata’larına şükranlarını bir kez daha dile getirdiler.

ATAMIZIN ÖLÜM YILDÖNÜMÜ



Gün geçtikçe daha fazla özlediğimiz Ulu Önder, ölümünün 71. yılında CHP İl Kadın Kolları'nın da katıldığı tören ile anıldı.

ÇOCUK VE ŞİDDET KONULU PANEL





CHP İl Kadın Kolları Başkanlığı, üniversitelerden uzman akademisyenlerin konuşmacı olarak katıldığı "Çocuk ve Şiddet" konulu paneli düzenleyerek, çocukların yetiştirilmesinde en büyük pay sahibi olan kadınlarımızın, çocuk psikolojisinin şiddet öğesinden nasıl etkilendiği konusunda bilgilendirilmesine sağladı.

CHP NARLIDERE İLÇE KADIN KOLLARINI ZİYARET




İl kadın kolları, CHP Narlıdere İlçe Kadın Kollarını ziyaret ederek onlarla bir toplantı yapmıştır.

SEFERİHİSAR BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET





CHP İl Kadın Kolları üyeleri, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç SOYER’i makamında ziyaret etti.