18 Eylül 2008 Perşembe

Buca ilçesinde yapılan çalışmalar



İzmir İl Kadın Kolları ve Buca İlçe Kadın Kolları Buca İlçesi Menderes
mahallesinde 12.09.2008 tarihinde 30 kişilik bir grup ile birlikte esnaf ve mahalle
sakinlerini ziyaret ederek Halk gazetesi ve sosyal güvenlik yasası ile ilgili
kitapçık dağıtmışlardır. Ayrıca halkla sohbet ederek onların sıkıntılarına ortak
olmuşlardır. Yurttaşlar AKP iktidarından memnun olmadıklarını söyleyerek geçim sıkıntısı çektiklerini ve iş bulamadıklarını belirtmişlerdir.

Buca ilçesi Menderes mahallesi mahalle çalışması

Konak İlçe Pazaryeri açılışı



09.09.2008 tarihinde Genel Başkanımızın da katıldığı Konak ilçe pazaryeri açılışına il kadın kolları da katılım sağlamıştır.

17 Eylül 2008 Çarşamba

Konak ilçeye bağlı Cengiz Topel mahallesi çat kapı çalışması





05.09.2008 tarihinde CHP İl Kadın Kolları ile Konak İlçe Kadın Kolları, ilçeye bağlı Cengiz Topel mahallesinde çatkapı çalışması yaptı. Mahalle halkı sıkıntılarını gündeme getirdi. AKP'nin insanların sofralarındaki lokmasını, cebindeki parasını çaldığını, çıkardıkları yasalarla milletin suratına tokat attığını ifade etti. Yurttaşlar bir an önce AKP iktidarından kurtulmak istediklerini dile getirdiler.

Seferihisar ilçesinin Doğanbey beldesinde sağlık taraması yapıldı



28.08.2008 tarihinde İl Kadın Kolları Başkanlığı'na bağlı Sağlık Komisyonu, Seferihisar ilçesine bağlı Doğanbey beldesinde sağlık taraması gerçekleştirdi. Sağlık taramasına Ürkmez beldesinden de katılım oldu. Katılım sağlayan kadınlar bu çalışmalardan memnun kalıp CHP'ye teşekkürlerini ilettiler.

Selçuk İlçesi Kadın Kolları ziyaret edildi. Ayrıca Pamucak sahilinde çadırda tatil yapan halkla birebir görüşüldü.





26.08.2008 tarihinde İl Kadın Kolları, Selçuk ilçemizi ziyaret etti. İlçe Kadın Kolları'yla birlikte bir toplantı yaptı. Fikir alış verişinde bulundu. Daha sonra Selçuk ilçeye bağlı Pamucak tatil beldesinde İlçe Kadın Kolları'yla birlikte plajda çalışma yapıldı. Çok verimli geçen çalışmada yurttaşlar, AKP'nin Türkiye'ye çok zarar verdiğini, ülkenin rotasını değiştirmek istediğini, CHP'nin iktidarda olması için halkın büyük bir kısmının CHP'yle birlikte çalışmalar yapması gerektiğini dile getirdiler.

Konak İlçe Kadın Kollarıyla Birlikte Saygı Mahallesi ve Ali Fuat Cebesoy Mahallesinde çalışma yapıldı



11.08.2008 tarihinde CHP İl Kadın Kolları Başkanlığı Konak İlçe Kadın Kolları'yla birlikte Konak İlçesine bağlı Saygı ve Ali Fuat Cebesoy mahallelerinde çatkapı çalışması gerçekleştirdi. Görüşülen yurttaşlar bir ekmeğe muhtaç olduklarını, AKP'nin insanların canını yaktığını, bu gidişle halkın büyük bir kısmının dilenerek evine bir lokma ekmek götüreceğini vurguladılar.

Karşıyaka ilçe Kadın Kolları'yla birlikte Bayraklı'da esnaf çalışması yapıldı



İl Kadın Kolları Başkanlığı, Karşıyaka İlçe Kadın Kollarıyla birlikte Bayraklı'da esnaf çalışması gerçekleştirdi. Oldukça verimli geçen çalışmada esnafın AKP'den şikayetinin çok fazla olduğu görüldü.

Tire ilçesinde salı pazarı çalışması ve sağlık taraması yapıldı


İl Kadın Kolları Başkanlığı'na bağlı sağlık Komisyonumuz, Tire ilçemize sağlık ekibi götürmüş, burada kadınlara yönelik bir sağlık çalışması yapılmıştır. Sağlık taramasından sonra, Tire İlçe Kadın Kolları'yla birlikte Tire Salı Pazarı'nda bir çalışma yapılmıştır. Pazar esnafı, esnafın AKP'nin iktidar olduğu 6 yıl içinde parasını, itibarını kaybettiğini, emeklerinin iyice ayaklar altına alındığını, kepenk kapattığını ve birçok esnafın intihara kalkıştığını ifade etmiş, iktidara tek alternatifin CHP olduğu görüşünü dile getirmiş ve CHP'ye yaptığı muhalefetten dolayı teşekkür etmiştir.